A Siófoki Nessi terv.

2016.05.31. 12:53

nessi.jpg

Amikor érzed, hogy a buszon ülve perzseli a nap a bőrödet, mintha csak egy tevehátán utaznál a Szaharában, erősen elkezdesz gondolkodni, hogy mit kéne tenni, hogy megleled a saját kis oázisodat.  A továbbiakban megmutatom, hogy hogyan találtuk meg az enyhülést hozó, béke szigetét. Indulhat a Nessi terv

Miután reggel megfelelően hidratáltuk magunkat másfél liter vízzel és a szervezetünk számára is elegendő mennyiségű ízletes rántottát juttattunk, nem volt kétséges egy percig sem, hogy célba vesszük a partot.Indulhat a Nessi terv, azaz a felfrissülés minden módja. A fürdőruhás sellők után úgy döntöttem, hogy mint egy bomba csapódok egyet a Balatonba. (Tudjátok, első a mártózás utána pedig jöhetnek a vad tripla szaltók) Miután a testemet visszahűtöttem a kellemes üzemállapotra és elfogyasztottam néhány hűsítő nedűt, transzformálódtam Loch Nessi szörnyből vagy, ha jobban tetszik Balatoni rémből újra emberré, hogy hogy visszatérjünk a főhadiszállásra.

(Ért meglepetés a Balaton partján, lehet Ő az igazi Nessi?)

Újult erővel feltöltve, mint a legmodernebb Terminator, vetettük magunkat bele az újabb izgalmas kalandokba. Igaz, hogy most a cél nem a Siófoki éjszaka volt, hanem Badacsony, és annak híres-neves borpincéi. De ez már egy másik történet, erről majd legközelebb mesélek inkább.

A bejegyzés trackback címe:

https://oldskull.blog.hu/api/trackback/id/tr48762660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása